Vind bog: Strandhøst

De danske kyster er et veritabelt overflødighedshorn af spændende vilde råvarer både til vands og til lands.

Opdelt i de fire årstider præsenteres i alt 27 forskellige strandurter, fisk og skaldyr med alt, hvad der er værd at vide om leve- eller voksesteder, kendetegn, fangstmetoder, sæson samt smag og anvendelse.
 
Havet og kysten er populære udflugts- og feriemål i Danmark, og bogen tilføjer nye dimensioner og muligheder til livet i kystlandet. Strandhøst kombinerer således lystfiskeri, sankning, undervandsjagt, rejestrygning, østersjagt og madlavning i et samlet værk. En oplagt bog til sommerhusejeren og alle andre, der færdes ved vandet.
 
Strandhøst kombinerer således lystfiskeri, sankning, undervandsjagt, rejestrygning, østersjagt og madlavning i et samlet værk. En oplagt bog til sommerhusejeren og alle andre, der færdes ved vandet.

Om forfatteren

Svend Hamann har beskæftiget sig professionelt med friluftsliv, naturterapi og vild mad igennem mange år. Han er en aktiv outdoornørd, der dyrker lystfiskeri, ror havkajak, samler urter, laver mad over bål og undervandsjager med harpun.

Svend har 40 års erfaring med outdooraktiviteter ved havet og har med årene specialiseret sig i naturens gastronomi og de vildtlevende råvarer. Han driver virksomheden Strandhøst, der laver sanketure, mad over bålarrangementer, østersture, firmaevents og andre aktiviteter med fokus på naturoplevelser, vild mad og ro i sindet.

Vind bogen

Strandhøst er udkommet på Muusmann Forlag i marts 2024.

Den vejledende pris er 229,95 kroner. Du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og SeniorNews har sammen udloddet eksemplar af bogen. 

Vinderen er Erik Madsen, Broby.

 

Først publiceret: 8. juli 2024
Artiklen er sidst opdateret 1. august 2024 kl. 10:53