Storebox: Kvit bonen og få den digitalt

Med Storebox sikrer du, at du altid kan finde dine kvitteringer, som du modtager digitalt, hver gang du betaler med kort eller MobilePay. Se her, hvordan du kommer i gang.

Nu er det slut med at lede efter dine kvitteringer. Hent Storebox-appen allerede i dag og få dine kvitteringer digitalt efter hvert køb – direkte på mobilen.

Det kan være svært at holde styr på alle ens kvitteringer, der hurtigt kan hobe sig op, men der er faktisk hjælp at hente.

Med Storebox appen kan du vælge, at butikkernes kasseapparater ikke skal udskrive papirbonen til dig, når du handler i for eksempel føtex, Bilka, Netto, Salling eller Starbucks. I stedet får du kvitteringen elektronisk direkte på mobilen.

De elektroniske kvitteringer har samme gyldighed som papirboner, de opbevares sikkert hos Storebox, og du kan altid søge dem frem.

Sådan gør du

Hvis du downloader Storebox’ app, har du altid alle dine digitale kvitteringer i lommen og du kan samtidig modtage en besked på din mobiltelefon, når du har modtaget en digital kvittering fra en af de butikker, der er tilmeldt Storebox.

Det betyder, at du med det samme ved, at du har modtaget den digitale kvittering, og hvis du klikker på beskeden, kommer du direkte hen på kvitteringen.

1. Start med at downloade Storebox appen

Her kan du downloade appen i App Store.

Her kan du downloade appen i Google Play.

2. Tilmed betalingskort

Når du har oprettet din Storebox-profil, kan du tilføje lige så mange betalingskort, som du ønsker og derved få digitale kvitteringer fra alle de betalingskort, du benytter. Se herunder:

Under indstillinger kan du vælge at aktivere ”Kun elektroniske/digitale kvitteringer”.

3. Klar til at modtage dine kvitteringer elektronisk

For at få din elektroniske bon ind, skal du derefter blot handle med et af de betalingskort, du har knyttet til din Storebox-konto, i en butik tilmeldt Storebox.

Du har også mulighed for at scanne gamle kvitteringer (kvitteringer som ikke er modtaget elektronisk) ind i dit arkiv, således at Storebox bliver et komplet arkiv over alle dine kvitteringer.

Hvor hurtigt kan man se sin bon?

Du vil typisk modtage kvitteringen indenfor få sekunder efter, at betalingen er gennemført, og du vil derfor næsten med det samme kunne tilgå den digitale kvittering.

Først publiceret: 14. november 2023
Artiklen er sidst opdateret 14. november 2023 kl. 9:15

Se, hvad vi ellers skriver om:

og