Grev Nikolai afslører: Derfor flytter jeg og kæresten hertil

Snart flytter Grev Nikolai om på den anden side af jorden, når han skal læse på universitet i Australien. Nu fortæller han, hvorfor det netop skal være Down Under.

Greven og Benedikte Thoustrup, grev Nikolais kæreste, kan se frem til at tilbringe tiden sammen i Australien. Foto: Karin Törnblom/TT/Ritzau Scanpix

Det er ikke kun prins Joachim og hans familie, som forlader Danmark i den kommende tid, når de flytter til USA i september.

For senere på sommeren flytter prinsens ældste søn, grev Nikolai, om på den anden side af jorden.

I den australske storby Sydney skal Grev Nikolai nemlig gennemføre et semester ved University of Technology. Benedikte Thoustrup, grev Nikolais kæreste, vil også deltage i et semester Down Under og følger med ham.

Og nu fortæller greven, hvorfor valget faldt på Australien, skriver Billed Bladet.

På forsiden igen

Det er i et interview med det hollandske modemagasin Numéro, at greven deler årsagen til, hvorfor han netop har valgt Australien.

Det sker imens, at han pryder forsiden af det seneste nummer af Numéro.

Tidligere har greven været på forsiden af andre modemagasiner såsom Vogue i Ukraine.

Se forsiden af Numéro herunder.

Har aldrig været så langt væk hjemmefra

Greven glæder sig til at opleve et Australien, som for ham er fremmed.

“Det næste semester vil jeg tilbringe i Australien, hvor jeg skal læse valgfag. Det er et eventyr. Jeg ser frem til at komme i gang og er superspændt på at bo i udlandet igen,” siger greven og fortsætter.

“Valget faldt på Australien, fordi det er meget fremmed og spændende for en dansker som mig. Jeg har aldrig været så langt væk hjemmefra, og jeg tror på, at det at se dette hjørne af verden skal man bruge mere end to ugers ferie på. Derfor ville jeg gerne flytte dertil.”

Ifølge Ekstra Bladet fortæller greven også til Numéro, at fremtidsplanerne ikke er fastlagt endnu.

“Jeg har endnu ikke besluttet mig. Jeg er meget åben og vil ikke udelukke at arbejde i modeindustrien. Jeg vil gerne prøve at arbejde i udlandet og bruge min uddannelse, men jeg kan ikke være mere specifik,” siger grev Nikolai.

Først publiceret: 3. august 2023
Artiklen er sidst opdateret 3. august 2023 kl. 7:51

Se, hvad vi ellers skriver om:

og