Vind bogen: Netspinderen

Sveriges værste seriemorder er død, men det onde, som er trådt i stedet for, kan vise sig at blive umuligt at overvinde.

En sen aften bliver Joona Linnas chef, Margot Silverman, skudt i ryggen på klos hold. Inden alt bliver sort, når hun at opfatte, at hun i raslende kæder bliver slæbt hen mod en bil.

En chokeret og dybt berørt Joona Linna bliver sat på sagen og indleder en hektisk eftersøgning efter sin overordnede, som måske stadig kan være i live. Men da der kort efter dukker en gummiforet, puppelignende sæk op på en nedlagt kolerakirkegård i skærgården, viser den sig at indeholde det syreopløste lig af Margot Silverman.

Få dage efter finder man en ny puppe med endnu et opløst lig, og denne gang følger en ledetråd med, som både varsler flere mord og indeholder en direkte trussel mod Joona selv. Sagen begynder at vække uhyggelige minder om Jurek Walter, seriemorderen, som Joona satte en stopper for, men som stadig kaster lange og uafrystelige skygger over hans liv.

’Netspinderen’ er niende bind i Lars Keplers serie om kriminalkommissær Joona Linna.

Om forfatteren

Lars Kepler er et pseudonym for det svenske forfatter-ægtepar Alexandra Coelho Ahndoril og Alexander Ahndoril, der på kort tid har markeret sig som en af Skandinaviens stærkeste krimiforfattere.

Under navnet Lars Kepler har parret udgivet den succesfulde og anmelderroste krimiserie om kriminalkommisær Joona Linna. Bøgerne har opnået stor popularitet og er udgivet på flere end 40 sprog. Serien indledtes med bøgerne ’Hypnotisøren’, ’Paganini-kontrakten’ og ’Ildvidnet’.

Vind bogen

Bogen er udkommet på Gyldendal 21. oktober 2022. Vejledende pris er 350 kroner.

Gyldendal har sammen med SeniorNews udloddet 3 eksemplarer af bogen.

Vindere er Keld Korsgaard, Rødovre, Benny Knudsen, Hesselager og Hanne Dahl, Skive.

Først publiceret: 30. oktober 2022
Artiklen er sidst opdateret 9. november 2022 kl. 9:35