Vind bogen: Sendebuddet

En rystende og rørende krimi om opvækst, fordømmelse og vold. Og om at acceptere sig selv.

En eksplosion på en natklub koster adskillige mennesker livet. Rygter og konspirationsteorier om tragedien spreder sig med lynets hast på nettet, og den formodede gerningsmand, der kalder sig Sendebuddet, truer i en videobesked med flere attentater.

For den forknytte og skarpe politiassistent Henrik Oksman kompliceres efterforskningen af, at han samtidig forsøger at forhindre, at hans dybeste hemmelighed kommer frem i lyset.

’Sendebuddet’ er anden bog i den finske Floddelta-serie. Bøgerne i serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Om forfatteren

Arttu Tuominen bor med sin familie i Pori ved det floddelta, hvor Floddelta-serien foregår. Hans enestående evne til at give stemme til mennesker på begge sider af loven gav ham Johtolanka-prisen for Årets Bedste Finske Krimi for ’Mørkebror’, der er første bog i Floddelta-serien.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu SeniorNews læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle SeniorNews læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen udkommer på forlaget Modtryk 14-09-2022. Vejledende pris er 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Modtryk og SeniorNews udlodder sammen to eksemplarer af bogen.

God fornøjelse.

Vinderne er Mogens Lundholm, Frederikshavn og Ewy Møller, Frederikssund.

Først publiceret: 4. september 2022
Artiklen er sidst opdateret 13. september 2022 kl. 9:04

Se, hvad vi ellers skriver om: