69-årige Anne Linnet skal skilles igen

Ægteskabet med de 38 års aldersforskel holdt ikke mellem Anne Linnet og Kathrine Kjær. Efter fem år er de gået hver til sit.

Foto: Jonas Olufson/Ritzau Scanpix

Anne Linnet og hustruen Kathrine Kjær har besluttet sig for at gå hver til sit.

Det skriver den kendte musiker og sanger på Instagram:

“Kathrine og jeg har haft fem fine og fantastiske år sammen, men vi har i et stykke tid været enige om at gå hver til sit.”

“Vi nærer fortsat stor omsorg for hinanden, og vi vil også fremover være en del af hinandens liv,” står der i det fælles opslag.

Anne Linnet og Kathrine Kjær mødtes i september 2017 gennem en fælles bekendt efter en koncert på Det Kongelige Teater, da de var henholdsvis 64 og 26 år. Altså en aldersforskel på 38 år.

Skilt for tredje gang

De indviede offentligheden i forholdet kort tid efter, og to år senere blev de gift i Sankt Pauls Kirke i Nyboder i København.

Anne Linnet har været gift to gange før. Først med Holger Laumann, som hun blev skilt fra i 1985. Og siden med Tessa Franck med hvem hun har børnene Isolde og Nemo.

Også Tessa Franck var meget yngre end Anne Linnet, da de blev gift i 2010. Tessa bar blot 21 år gammel, da hun dannede par med den dengang 57-år gamle Anne Linnet. altså en aldersforskel på 34 år dengang.

7 børn

Anne Linnet fik sit første barn Eva, som i dag er 46 år, sammen med sin første mand, Holger Laumann. Han er også far til Anne Linnets søn Marcus.

24-årige Alexander, som selv er brudt igennem som sanger under navnet Xander, kom til verden i 1988, hvor den tidligere model Mads Buhl Nielsen var donor for Anne Linnet.

Udover sine biologiske børn, adopterede Anne Linnet det rumænske søskendepar Maria og Peter i 2006. De er i dag henholdsvis 33 og 28 år.

Og siden fik hun så Isolde, 12 år, og Nemo, 10 år, med sin forrige hustru. I det nu brudte ægteskab med Kathrine Kjær, har Anne Linnet ikke fået børn.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 29. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 29. august 2022 kl. 13:26

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og