Se video: Kendt sanger laver Vingegaard-hyldest

Han har tidligere lavet en sang om sin elskede Volvo. Nu er turen kommet til den danske cykelkomet. Se musikvideo her.

"Jeg håber virkelig, at Vingegaard kommer til at høre vores sang, siger sangeren fra Højbjerg," Jan Kolling.

Vingegaard er genial.

Så klart er budskabet i en ny hyldestsang til den danske Tour de France-stjerne. Bag sangen er et kendt navn, skriver TV2 ØSTJYLLAND, der kan vise en video med hele sangen.

“Jeg håber virkelig, at Vingegaard kommer til at høre vores sang, siger sangeren fra Højbjerg,” Jan Kolling, til TV2 ØSTJYLLAND.

Jan Kolling er især er kendt for hittet ‘Volvo B18 – 210’ med bandet Roger and Over. Han har, fortæller han, fulgt med i Touren siden 1970’erne.

Cykler rund på Samsø

Lige nu cykler han rundt i det østjyske. Nærmere bestemt Samsø. Og det er også undervejs på cykelturen, sangen er blevet til.

“Vingegaard er jo gået hen og blevet en stjerne. Og så er han jo tilmed ret lokal, da han har cyklet i Odder Cykelklub,” siger Jan Kolling til TV2 ØSTJYLLAND og fortsætter:

“Han er en god repræsentant for den professionelle sportsudøver, også for kommende generationer, for der er nok spidse albuer rundt omkring.”

Sangen er skrevet til melodien af en af Kollings tidligere sange “Cyklen Aksel”, og vil derfor hurtigt kunne indspilles i et studie, hvis den skulle få tilstrækkeligt med medvind, fortæller han.

Se og hør sangen

Først publiceret: 20. juli 2022
Artiklen er sidst opdateret 22. juli 2022 kl. 14:09

Se, hvad vi ellers skriver om:

og