Flemming Krøll fik blodprop i hjernen

Flemming Krøll er udskrevet igen efter en uges indlæggelse, og heldigvis har han ikke fået mén efter blodproppen.

Flemming Krøll var indlagt en uge på Roskilde Sygehus til behandling for blodproppen i hjernen. Foto: Privat.

67-årige Flemming Krøll er lige kommet hjem fra hospitalet igen efter han var indlagt med en blodprop i hjernen.

Heldigvis har han det godt igen, men det har været en kæmpe forskrækkelse for Flemming Krøll og ikke mindst hans hustru, Birthe, at han blev ramt af så voldsom en sygdom.

Den tidligere direktør for Nykøbing Falster Revyen var på vej til et møde i København, da hans hånd pludselig begyndte at snurre og ryste, skriver Billed-Bladet.

Men alvoren gik først rigtig op for både Flemming Krøll, da han kom hjem igen til Falster og talte med sin kone, som ikke kunne forstå hvad han sagde, ligesom han også begyndte at savle.

Så ringede Birthe Krøll straks efter ambulancen, der kørte ham til Roskilde Sygehus, hvor det blev konstateret, at han havde fået en blodprop i hjernen.

Indlagt en uge

Efter en lille uge med Trombolysebehandling blev Flemming Krøll udskrevet, og han fortæller nu, at han har det godt igen.

“Kære venner. Jeg fik en blodprop i hjernen i søndags. Er efter Trombolysebehandling i hurtig bedring. Kommer måske hjem i morgen fredag”, skrev Flemming Krøll på sin Facebook-profil, da han var indlagt. I dag har han ikke nogen mén efter blodproppen.

-Jeg mærker efter og har det efter omstændighederne godt. Men selvfølgelig var det en forskrækkelse, siger han til Billed-Bladet.

I dag har Flemming Krøll fået en hjertemåler, som indsamler tal på hans puls, hjerterytme, opdager forstyrrelse i hjerterytmen og flere andre ting.

Flemming Krøll trak sig tilbage som direktør for Nykøbing Falster Revyen i 2018, og trak sig helt fra revyen på Falster i 2020 efter 29 år. I dag bor han stadig på Falster med sin hustru.

Flemming Krøll fortalte selv på Facebook, at han havde fået en blodprop i hjernen. Foto: Privat.

Læs mere om kendte, kongelige og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

 

Først publiceret: 26. april 2022
Artiklen er sidst opdateret 2. maj 2022 kl. 8:18

Se, hvad vi ellers skriver om: