Vind bogen: Nøglen til mord

I Anne Grues nye roman "Nøglen til mord" finder Anne-Maj Mortensen sin eksmands blodige lig i en luksuslejlighed ved Nykøbing Sjællands Lystbådehavn.

Eksmanden har tilsyneladende begået selvmord, og ingen forstår hvorfor.

Til Anne-Majs store irritation må hun påtage sig at få solgt eksmandens bolig, og det bliver en kamp med en lige lovlig smart ejendomsmægler – og alt for mange flyttekasser.

Midt i processen overrasker Anne-Maj et par, der på mystisk vis har skaffet sig nøgler til lejligheden for at have sex, og snart får hun mistanke om, at den lokale mægler står bag et organiseret misbrug af tomme ejendomme.

Politiets efterforskere tager som sædvanlig ikke Anne-Maj alvorligt, ikke engang, da man finder først ét, så et andet lig, der efter hendes bedste overbevisning har forbindelse til sammensværgelsen. Men de skal blive klogere.

“Nøglen til mord” er tredje selvstændige bind i Anna Grues serie om fru Mortensen. Anna Grue fik sit gennembrud med krimierne om Den skaldede detektiv, som tv-serien Sommerdahl bygger på.

Vind bogen

Bogen, der er udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof i starten af april, koster 250 kroner.

Lindhardt og Ringhof og SeniorNews udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket tirsdag 19. april.

Vinderne er Jytte Vendelbo, Skive, Helge Otto Nielsen, Gislinge og Anne-Britt Thustrup, Valby. 

Først publiceret: 14. april 2022
Artiklen er sidst opdateret 25. april 2022 kl. 9:21