Vind inspirerende køkkenhavebog: Dyrk

Med "Dyrk – den nemme køkkenhave fra frø til høst" kan du få masser af haveglæde og succes i køkkenhaven, uden at det sluger al din tid.

“Dyrk” er en ny, inspirerende køkkenhavebog – ikke om den perfekte køkkenhave, men om den ægte køkkenhave, hvor haveglæden er i højsædet, også når noget går galt. Med de rigtige teknikker går det meste nu godt, og man kan nemt lykkes med at dyrke egne friske og gift fri grøntsager uden det store tidsforbrug.

I “Dyrk” giver haveekspert Signe Schrøder sine velafprøvede råd til, hvor man kan springe over, hvor gærdet er lavest, og hvor det kan betale sig at bruge tid og omhu.

Udgangspunktet for ’Dyrk’ er at bruge de ressourcer, man har til rådighed i haven, til glæde for frodigheden, biodiversiteten og bæredygtigheden.

Bogens første del har kapitler om design og opbygning, økologi, mikrolivets hemmelige liv og frøtagning. I anden del gennemgår Signe dyrkningen af grøntsagerne én for én og giver tips til at bruge dem i køkkenet.

Gennem personlige historier deler Signe ud af sine erfaringer, og bogen er derfor ikke kun en opskrift på perfekt dyrkede grøntsager, men også en beroligelse, når det går galt, og en opmuntring til at prøve igen.

Om forfatteren

Signe Schrøder har stor erfaring at trække på. Med fingrene begravet i mulden i mere end 20 år og et liv som selvstændig konsulent inden for vild natur og køkkenhavedyrkning, frivillig formand for Landsforeningen Praktisk Økologi og småbørnsmor kender Signe alt til at dyrke køkkenhave med et begrænset tidsforbrug.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Politikens Forlag 7. april, koster 320 kroner.

Politikens Forlag og SeniorNews udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket onsdag 13. april

Vinderne er Mona Kaspersen, Roskilde, Tove Elisabeth Dyhr Sjønov, Assens og Bent Born, Toftlund.

Først publiceret: 11. april 2022
Artiklen er sidst opdateret 13. april 2022 kl. 8:40