Vind sund bog: Kålhydrater

Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang.

Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i for eksempel pasta, brød og sukker.

Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem.

Kål er ikke bare sundt. Kål er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.

Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.

I bogen ‘Kålhydrater’ får du  50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv. Opskrifterne er udviklet af Jane Faerber.

Om forfatterne

Anette Sams (født 1971) er farmaceut og ph.d. fra Københavns Universitet. Efter 20 år som lægemiddelforsker i metaboliske sygdomme og kredsløbssygdomme skiftede Anette fra fokus på sygdom til fokus på oversete sundhedsmuligheder. Hun er desuden forfatter til bestselleren ‘Sandheden om sukker’.

Jane Faerber (født 1976) er forfatter til flere bøger om LCHF og KETO, blandt andre ‘Keto på 4 uger’.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på forlaget Gyldendal i starten af marts 2022, koster 250 kroner.

Gyldendal og SeniorNews udlodder sammen 3 eksemplarer af bogen.  Vinderne bliver udtrukket torsdag 24. marts.

Vinderne er Nanna Thomsen, Frederikshavn, Lizette Olsen, Greve og Rud Jensen, Rødvig Stevns.

Først publiceret: 20. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret 24. marts 2022 kl. 6:37