Vild konkurrence: Vind 16 William Wisting krimier

Nu kan du vinde "Grænseløs", der er Jørn Lier Horsts seneste roman i krimi-serien om William Wisting - eller en bogpakke, der indeholder de første 15 bind i serien. Se hvordan her.

Nu kan du være heldig enten at vinde den nyeste bog i William Wisting-serien, der har titlen “Grænseløs” – eller en  kæmpe bogpakke med alle de 15 første i serien.

Om bøgerne

’Grænseløs’ – Bind 16 i serien

En australsk kvinde tager kontakt til William Wisting. Hun er leder af en gruppe mennesker, der i fællesskab forsøger at opklare en forbrydelse: Drabet på den australske backpacker Ruby Thompson. Et af gruppens mest aktive medlemmer, norske Astria, har fortalt, at hun har fået et gennembrud i efterforskningen – og siden har ingen hørt fra hende.

Wisting bliver fascineret af den uortodokse efterforskning, hvor han hverken kender det rigtige navn på den savnede eller på anmelderen. Han lader sig trække ind i det, der viser sig at være en kriminalsag, hvor forbindelseslinjerne er mange, men uklare.

Om William Wisting-serien

William Wisting er en dygtig politimand, men først og fremmest er han et godt og ordentligt menneske med et samfundsengagement udover det individuelle og en ægte interesse for sine medmennesker.

Wisting er en erfaren politimand, der kender menneskesindets mørke. Han lever i et samfund i forandring, med udfordrende tider for norsk politi, og han gør sit bedste for at bekæmpe den kriminalitet, der truer med at overvælde os. Med andre ord: Sådan et menneske, vi alle både kender og sætter pris på.

Bøgerne i William Wisting-serien kan læses uafhængigt af hinanden.

Om forfatteren

Jørn Lier Horst (født 1970) er en af Norges mest populære krimiforfattere, og han har modtaget mange priser for sine bøger. Jørn Lier Horst har tidligere arbejdet som politiefterforsker i Larvik, og han kender de miljøer og metoder, han skriver om, særdeles godt. Handlingen i hans bøger er som hentet ud af en politimands liv, både når det gælder rutinerne i politiarbejdet og den dramatiske hverdag.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu SeniorNews læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle SeniorNews læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bøgerne

’Grænseløs’, 16. bind i serien om William Wisting, er udkommet i februar 2022. Bogen er udgivet på forlaget Modtryk og koster 300 kroner som hardback.

Bind 1-15 i serien om William Wisting er også udgivet på Modtryk. Bøgerne koster 100 kroner stykket som paperback.

Modtryk udlodder sammen med SeniorNews 1 eksemplar af ‘Grænseløs’.

Derudover udlodder Modtryk sammen med SeniorNews 1 bogpakke, der indeholder de første 15 bøger i serien om William Wisting i paperback.

Vinderne modtager enten 1 eksemplar af ’Grænseløs’ eller 1 bogpakke med bind 1-15 i serien om William Wisting.

Vinderne bliver udtrukket mandag 14. marts 2022.

God fornøjelse.

Vinder af bogen “Grænseløs” er: Bent Fuglholm, Slangerup.

Vinder af Wisting-serien i bind 1-15 er: Vibeke Henriksen, Holstebro.

Først publiceret: 6. marts 2022
Artiklen er sidst opdateret 14. marts 2022 kl. 6:50