Vind Jussis nye bog: Natrium Chlorid

I Jussi Adler-Olsens nye roman "Natrium Chlorid" mødes Carl Mørck fra Afdeling Q og drabschef Marcus Jacobsen igen i forbindelse med en sag, som har efterladt drabschefen med et ar på sjælen.

Et hjerteskærende selvmord genåbner sagen, som viser sig at have forbindelse til en lang række ældre sager.

I “Natrium Chlorid” må Carl Mørck, Assad, Gordon og Rose igen stå sammen for at løse en opgave af helt særlig karakter. En sag som vokser og vokser.

Gamle sager, som er henlagt som ulykker og selvmord, viser sig pludseligt at have en sammenhæng og tegner et ufatteligt mønster der varsler om noget langt mere voldsomt.

I kamp mod tiden står Afdeling Q overfor en kompliceret sag, der skal løses inden et nyt offer må lade livet på grusomste vis.

Om forfatteren

Jussi Adler-Olsen (født 1950) har læst medicin, samfundsfag og film på universitet, og han har deleksamen i Nyere Politisk Historie og er exam.art. i Filmvidenskab.

Jussi Adler-Olsen har haft en alsidig karriere som bl.a. forlægger, redaktør, filmkomponist og antikvarboghandler. Han debuterede som skønlitterær forfatter, i en alder af 47, i 1997 med romanen “Alfabethuset”. I 2007 udgav han krimien “Kvinden i buret”, som er det første bind i den populære serie om Carl Mørck og Afdeling Q. Krimierne om Afdeling Q er blevet bestsellere herhjemme og har opnået stor succes både i Danmark og i udlandet.

Jussi Adler-Olsen har vundet en række priser for sit forfatterskab, heriblandt De Gyldne Laurbær i 2011 og Martha-prisen i 2013 som er en pris, hvor det er læserne selv, der stemmer og dermed vælger, hvem prisen skal gå til.

Vind bogen

Bogen er netop udkommet og koster 300 kroner.

Forlaget Politiken og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af den nye bog “Natrium Chlorid”. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde formularen nedenfor.

Vinderne bliver udtrykket mandag 29. november 2021.

Go’ fornøjelse.

Vindere er Gurli Ekdahl, Rødvig Stevns, Frans Wium, København Ø og Henrik Gade Kristensen, Nyborg. 

Først publiceret: 22. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:28

Se, hvad vi ellers skriver om: