Vind bogen: Vind bogen: Vi ku’ det hele

"Vi ku' det hele" er en bog om den første generation af kvinder, der fik eget job og løncheck, et fag og en karriere.

Mette Vibe Utzons nye bog med syv fantastisk kvinder. Foto: Gyldensdals.

De var den første generation af kvinder, der fik eget job og løncheck, et fag og en karriere. De blev antropolog, kunsthistoriker, skuespiller, forfatter, fagforeningsleder, terapeut og politiker, og det kom til at forme deres liv og give det et indhold, som generationerne før dem kun kunne drømme om.

Hvordan er det nu, hvor de er fyldt 70, at være i udkanten af arbejdslivet og sige farvel til faget, magten, indflydelsen? Og siger de overhovedet farvel? Blev det hele, som de drømte om, og hvilke råd vil de give videre til generationerne efter dem?

I bogen “Vi ku’ det hele – Syv beretninger om levet liv” stiller journalist og forfatter Mette Vibe Utzon spørgsmålene til markante kvinder som Anne Knudsen, Bente Scavenius, Kirsten Olesen, Kirsten Thorup, Lillian Knudsen, Marianne Davidsen-Nielsen og Marianne Jelved.

Mette Vibe Utzon (født 1962) er journalist, forfatter og har arbejdet som studievært for TV 2, DR og TV 3.

Vind bogen

“Vi ku’ det hele – Syv beretninger om levet liv” er netop udkommet og koster 250 kroner.

Forlaget Gyldendal og SeniorNews udlodder sammen to eksemplarer af den nye bog ‘Vi ku’ det hele – Syv beretninger om levet liv’. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket torsdag 25. november 2021.

Go’ fornøjelse!

Vindere er Søren Mortensen, Hadsund og Eva Glud, Helsingør. 

Først publiceret: 18. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:25

Se, hvad vi ellers skriver om: