Vind bogen: Anders Lund Madsens ÆØÅ

Ny, udvidet udgave af bestselleren, der for længst er blevet en ordbogsklassiker.

Med 200 nye ord fortæller bogen om alle de ting, der ikke findes ord for.

Bogen “Anders Lund Madsens ÆØÅ ” fortæller med 200 nye ord om alle de ting, der ikke findes ord for – og alle de ord, der ikke findes ting for.

Læs for eksempel om ordet svib, som betyder “den hårtot, der ikke vil ligge ned, fordi man har sovet med vådt hår”, grappas, som er “morskab frembragt af at se på andre folks pasbilleder” eller galefel, “de uventede intime bånd, der knyttes, når to mennesker, du netop har præsenteret for hinanden, beslutter, at de bedre kan lide hinanden end dig.”

Udover verdenssproget “Trademark” præsenterer Madsen det nye sprog “Mikroyak de Luxe”, som er 114 ord, der dækker ting, fænomener og følelser, som ikke findes endnu.

Blandt de 200 nye ord, findes ordet Estive: “når sikringerne går midt under et LAN-party i den lokale sportshal, og de tynde, blege unge mennesker pludselig oplever, hvor sjovt det egentlig er at klatre i ribber og lege Jorden er giftig, så siger man, at de estiverer.”

Vind bogen

Anders Lund Madsen (født 1963) er uddannet journalist og blandt andet kendt for sin medvirken i Zirkus Nemo med Søren Østergaard, De Sorte Spejdere med Anders Breinholt og som vært på Det Nye Talkshow. Sammen med sin bror Peter Lund Madsen har han optrådt med flere shows på Bellevue Teatret og i Bremen. Og så har han boet i Mørkhøj, men aldrig vundet Nobelprisen i litteratur.

Bogen er netop udkommet, og koster 130 kroner.

Forlaget Lindhardt og Ringhof og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af den nye bog “Anders Lund Madsens ÆØÅ”.  Vinderne bliver udtrukket onsdag 24. november 2021.

Go’ fornøjelse.

Vindere er Bjarne Sandø, Nørre Asmindrup, Kirsten Wulff, Nysted og Annebirte Rudbeck, Bramming.

 

Først publiceret: 17. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:25

Se, hvad vi ellers skriver om:

og