11 kvinder i ny bog: Nu er det nok!

I bogen ”Nu er det nok!” fortæller 11 kvinder om kampen for ligeværd og ligestilling. Du kan vinde bogen, der koster 199 kroner.

Det aktivisten, politikeren, fagforeningslederen og andre markante kvinder, der i bogen ”Nu er det nok!” fortæller om kampen for ligeværd og ligestilling.

Kvindebevægelsen voksede frem i 70’erne og fokus blev rettet mod kvinders rettigheder.

Siden er der sket meget – men ikke nok og der er stadig forskel på kvinder og mænds løn og kvinders position i for eksempel virksomheders ledelser, fremgår det af bogen.

”Det er små 50 år siden, at vi fik loven om ligeløn, så det er uhyrligt, at vi ikke har fået det i praksis,” fortæller Lillian Knudsen, der tidlige formand for Kvindeligt Arbejderforbund – nu en del af 3F – og tidligere formand for Faglige Seniorer i bogen.

Udover Lillian Knudsen er andre markante kvindeforkæmpere som de to tidligere ministre og medlemmer af Folketinget, Jytte Andersen og Helle Degn blevet interviewet til bogen.

I alt 11 kvinder har bidraget med hver deres historie og udlægning af kvindekampen.

Det er forfatteren Bjarne Henrik Lundis, der har stået for interviewene og udgivet dem i bogen ”Nu er det nok!”

Bogen koster 199 kroner og kan blandt andet købes her.

Du kan vinde bogen

Sammen med Forlaget Sidespejlet udlodder Faglige Seniorer og SeniorNews 3 bøger i en konkurrence. Du kan vinde bogen, hvis du udfylder kuponen herunder.

SeniorNews og Faglige Seniorer trækker 3 vindere tirsdag 16. november.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: 6. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:17

Se, hvad vi ellers skriver om: