Drama på P-plads: Åbner bildør og stjæler pung fra 90-årig

Tyv åbner bildøren og spørger 90-årig om vej: Stjæler pung fra indkøbsnet

Det er ikke længere sikkert at sidde i sin egen bil, hvis man vil undgå at blive bestjålet. Og kriminelle går ikke af vejen for selv at åbne bildøren og stjæle fra dig, mens du sidder bag rattet. Om du er kvinde og 90 år spiller ingen rolle for tyven.

Det må en 90-årig kvinde fra Bjæverskov bittert erfare efter en uhyggelig og chokerende oplevelse forleden.

Kvinden havde været på indkøb i et indkøbscenter og havde anbragt sit indkøbsnet på forsædet i bilen, inden hun ville køre hjem.

Spørger om vej – og stjæler

Da hun skulle til at køre fra parkeringspladsen, åbnede en fremmed mand passagerdøren for at spørge om vej til et hospital.

Først da manden havde lukket døren og var gået sin vej, opdagede den 90-årige, at hendes pung med blandt andet kontanter og betalingskort var blevet stjålet fra indkøbsnettet.

Tyv med sixpence

Den mistænkte beskrives som en mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, iført mørkt tøj og bar en sixpence.

Han talte dansk med accent, da han henvendte sig til den 90-årige, som nu har spærret sine betalingskort, så de ikke kan misbruges.

Personer, der har bemærket den mistænkte mand på parkeringspladsen ved indkøbscentret Waves i Hundige, vil politiet gerne i kontakt med.

Kontakt politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Har du prøvet det?

Hvad er din kommentar til udviklingen? Og har du selv været udsat for at blive bestjålet, mens du befandt dig i din bil? Skriv på Faglige Seniorers Facebook-side.

Først publiceret: 28. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:08

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og