Ny Krummerne-film spækket med stjerner

30-års jubilæet for den første Krummerne-film fejres med en ny film med et stjernespækket cast herunder Esben Dalgaard, Jacob Haugaard og Ditte Hansen.

Den folkekære entertainer Jacob Haugaard er på rollelisten som viceværten Svendsen. Foto fra trailer til den nye Krumme-film.

I oktober for 30 år siden stiftede danskerne for første gang bekendtskab med familien Krumborg, drengen med kælenavnet Krumme og den velkendte sang med linjen, “det er svært at være 11 år”, som hurtigt blev en landeplage.

I anledning af 30-års jubilæet lander traileren nu til den kommende film om familien Krumborg. Filmen med titlen “Krummerne – Det er svært at være 11 år”, får premiere den 16. december.

Det bliver den sjette film om familien Krumborg siden premieren i 1991.

I denne omgang bliver den velkendte karakter Mads “Krumme” Krumborg spillet af barneskuespilleren Noah Storm Otto, som blev kendt som lillebroren Theo i DR-serien “Ulven kommer”.

Skuespilleren Esben Dalgaard spiller rollen som den evigt optimistiske far, Jens Krumborg. Han er kendt fra serier som “Hånd i hånd”, “1864”, “Tinka og kongespillet” og senest Netflix-serien “Kastanjemanden”.

(Teksten fortsætter efter traileren)

Se trailer til filmen

Jacob Haugaard som vicevært

I Krummerne-filmen genforenes Esben Dalgaard med skuespillerinden Iben Dorner, der spiller Krummes mor. De spiller nemlig også et ægtepar i “Kastanjemanden”.

De to luskede forbrydere, der kommer i karambolage med Krumme, spilles af skuespillerne Ditte Hansen og Dejan Cukic.

Også den folkekære entertainer Jacob Haugaard er på rollelisten som viceværten Svendsen.

Filmen får premiere i biografer landet over 16. december.

Først publiceret: 16. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:58

Se, hvad vi ellers skriver om: