Skal du have nyt tøj, så køb rødt!

To fritidsfiskere, der er med på moden!

Julemanden er meget trendy i år.

Moden skifter jo fra sæson til sæson. I sommer var skarp grøn pludselig hottere end is på stranden, og nu dikterer mande-magasinet, Euroman, at der skal være rødt, rødt, rødt i mandens klædeskab. Så hvis du har mod på at prøve noget andet end mørkeblå og nedtonede jordfarver her i efteråret, så er det altså rødt der skal styres efter.

Rød er en farve, der kan kræve noget tilvænning for seniorer, men nu har de danske mænd faktisk haft næsten et år til at vænne sig til den røde farve, for den var nemlig også #1-modefarve sidste efterår og vinter.

Pas på med røde bukser

”Den største farvetendens forrige efterår og vinter var rød, og den er stadig en ting. Det er både den postkasserøde og bordeaux, og mange kører colorblocking (farver, der er hinandens modsætninger på farvehjulet, red.). Andre blander den postkasserøde med bordeaux,” sagde Euromans moderedaktør, Kenneth Pihl Nissen, da han forleden udpegede de største trends til efteråret og vinteren.
“Jeg er personligt ikke på all red i min egen garderobe, det er for meget for mig, men jeg kan godt lide at tage et par blå vaskede jeans, sætte dem sammen med en rød uld- eller cashmere strik og så en blå duffelcoat. På den måde bliver det mere preppy (betyder formentlig smart, red.).”

Dog advarer Euromans moderedaktør mod røde bukser, for “der ligner man hurtigt en pensionist fra Whiskeybæltet”.

Først publiceret: 28. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:41

Se, hvad vi ellers skriver om: