Vind aktuel bog: “Al den vrede” om Serena Williams

Al den vrede er en fortælling om racisme og om verdens største kvindelige sportsstjerne, Serena Williams.

Den danske journalist og forfatter Anders Haahr Rasmussen har skrevet en ærlig fortælling om racisme og om verdens største kvindelige sportsstjerne, Serena Williams.

Bogen tager afsæt i finalen ved US Open 2018, der endte i en skandale af sportshistoriske dimensioner: 23.000 tilskuere hylede, og  Serena Williams råbte ad dommeren, følte sig bortdømt og diskrimineret. Den globale offentlighed fulgte trop med en ophedet debat om tidens varmeste emner: køn, race, sexisme og privilegier.

Den danske journalist og forfatter Anders Haahr Rasmussen kommenterede finalen på tv dengang, men uden at forstå dybderne af konflikten.

På den måde handler “Al den vrede” både om en sort kvindes vrede, og en hvid mands forsøg på at forstå den vrede.

Vi følger Anders Haahr Rasmussens rejse til USA og hører om Serena Williams’ familiehistorie fra farmorens flugt fra racistiske plantageejere i de amerikanske sydstater til Serena Williams’ utrolige vej fra ghettoen i Compton til hendes nuværende status som superstjerne og kulturelt ikon.

Vind bogen

“Al den vrede” udkommer på forlaget Gyldendal i sidste uge og koster 250 kroner. Sammen med forlaget Gyldendal udlodder Senior News tre eksemplarer af bogen.

God fornøjelse!

Vindere er Tommy Rene Christensen, Stenløse, Tonny Bøger, Viborg og Dorte Gadgaard, Aabenraa.

Først publiceret: 1. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:23

Se, hvad vi ellers skriver om: