Fulgte efter 82-årig med rollator: Stjal pung

Mand henvendte sig på et fremmed sprog og fulgte efter 82-årig kvinde med rollator, da hun gik ned i tunnel. Her stjal han hendes pung.

Kynismen kender ingen grænser, når det gælder om at stjæle fra ældre danskere.

Det har en 82-årig kvinde måtte sande, da hun gik med sin rollator i et område ved Greve syd for København ved eftermiddagstid.

Her blev hun kontaktet af en fremmed mand, der henvendte sig med et kort og stillede spørgsmål på et sprog, som den 82-årige ikke forstod.

Hun var på vej ned i en tunnel, der gik under en vej, og han fulgte efter kvinden, men forlod hende kort efter.

Herefter opdagede den 82-årige, at manden på ukendte måde havde fået stjålet hendes pung med fra den medbragte taske på rollatoren.

Et vidne havde set de to ved tunnelen og manden forlade stedet først i gang, men senere i småløb i retning mod Greve-centeret.

Den mistænkte, fremmede mand blev beskrevet som: mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 160-170 cm høj, almindelig af bygning, lyst kort hår og iført en jakke.

Politiet forsøger nu at få identificeret den mistænkte og vil gerne høre fra personer, der har bemærket ham i området, eller som har oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Advar andre

Du kan advare andre og dele artiklen.

Det kan du gøre på Faglige Seniorers Facebook-side.

Først publiceret: 10. maj 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 9:32

Se, hvad vi ellers skriver om: