Endelig weekend: Det kan du glæde dig til på TV

Premiere fredag aften: Underholdningsprogrammet Lego Master er en succes verden over - nu er det endelig kommet til dansk tv. Se hvad du kan glæde dig til i fjernsynet de næste dage.

Der er masser af gode serier og programmer i “næste uges tv”. Der er premierer på nye underholdningsprogrammer, mens gode TV-serier nærmer sig en spændende slutning.

God TV-kigning !

Fredag 16.april TV2 kl.20.00: 3 millioner Lego-klodser

Lego Master værten er Victor lander og dommeren Søren Dyrhøj. Foto Henrik Ohsten.

I aften er der premiere på et nyt underholdningsprogram, som nok skal trække i de barnlige sjæle. ”Lego Masters” hedder programmet, som har været en stor succes rundt omkring i verden, og nu endelig er kommet ”hjem” til Danmark.

I ”Lego Masters” skal otte par i alle aldre dyste på svære og fantasifulde konstruktioner. De har tre millioner klodser (!) til deres rådighed, når de skal imponere programmets dommer, Søren Dyrhøj, der til daglig er senior-designer i Lego koncernen, og faktisk selv har designet Lego Star Wars serien.

Lørdag 17. april DR1, kl.20.00: Bedsteforældre i børnenes bagedyst

Bedsteforældrene er med i det varme bagetelt i semifinalen.

En af ugens sødeste programmer, Den Store Juniorbagedyst, lakker mod enden.

I semifinalen lørdag aften får de fem resterende børn en hjælpende hånd og masser af gode råd fra deres bedsteforældre, når der skal bages mesterværker.

Bagefter skal de unge mesterbagere selv bage deres helt egen roulade.

Lørdag 17.april TV2 kl.13-18: Det sidste farvel til prins Philip

Dronning Elizabeth tager afsked med sin mand, prins Philip, lørdag kl.15, dansk tid.

TV2 har ryddet sendefladen hele lørdag eftermiddag for at vise prins Philips begravelse fra Sct. George Chapel ved Windsor Slottet udenfor London. Dronning Elizabeth siger farvel til sin mand gennem 73 år, og det gør hun sammen med ganske få mennesker i den store kirke, fordi hun ligesom alle vi andre er underlagt corona-restriktioner. Værter for TV 2-dækningen er Natasja Crone og Morten Ankerdal.

Søndag 18.april TV2 Charlie kl.21.00: Sidste afsnit af Sommerdahl

Spændende afslutning på Sommerdahl. Foto Henrik Petit, TV2

Søndag aften er Sommerdahl aftenens TV-MUST! Afsnittet er desværre det sidste afsnit i 2. sæson af hyggekrimien Sommerdahl med Peter Mygind. Denne sæson af Sommerdahl har været en kæmpesucces for TV2 Charlie med meget høje seertal, så vi har da lov at håbe på, at der kommer en tredje sæson.

Søndag 18.april Kanal 5 kl.21.00: Over Atlanten med Løkke og Umut

Lars Løkke bliver udfordret i “Over Atlanten”, fordi han ikke mere er kaptajnen.

Lars Løkke Rasmussens sejlads tværs over Atlanterhavet med bl.a. kokken Umut og tv-værten Felix Smith sidste efterår, og i aften kommer andet afsnit om sejladsen, hvor flokken af kendte for første gang kommer til at mærke bølgernes magt over den lille sejlbåd.

De hårde nattevagter og bådens mange, opslidende pligter kræver for alvor, at de kendte finder deres sejlerben. Og Lars Løkke Rasmussen bliver ramt af en ny virkelighed, hvor han ikke har styringen.

Mandag 19.april TV2 kl.20.00: De sidste kræfter

De sidste kræfter findes frem i “Korpset”. Foto Lars E. Andreasen, TV2

”Korpset” på TV2 trækker mange seere hver mandag, og efter en lille uge i felten på Bornholm, er der nu kun fem aspiranter tilbage, som skal finde deres sidste kræfter frem til dette syvende og næstsidste afsnit. Nu skal de vise, at de kan bruge alt det de har lært de foregående dage med fokusering, stærk vilje og god fysik.

Først publiceret: 16. april 2021
Artiklen er sidst opdateret 7. maj 2021 kl. 9:05

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og