Påskemiddag: Langtidsstegt lammekølle med krydderurter

Her få du den skønneste opskrift på langtidsstegt og saftig lammekølle. Det tager tre timer og lidt mere, men så får du også den perfekte, lækre smag.

Påske betyder masser af lam.

Prøv kokken Nicolai Trams opskrift på langtidsstegt og saftig lammekølle, der med garanti vil imponere alle dine påskegæster!

Lammekøllen er en klassisk udskæring, men den kan være skræmmende at kaste sig over. Derfor viser Nicolai Tram dig her en opskrift på, hvordan du med en udbenet udskæring kan lave den perfekte langtidsstegte udgave.

Sæt formiddagen af til at gøre dit lam klar og sæt den så i ovnen, hvor den gør sig selv færdig i løbet af tre timers tid.

God appetit

Få opskriften her – og se kokken på video, der viser, hvordan du skal gøre.

 

Først publiceret: 28. marts 2019
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:18