Drømmer du om feriemad?

Ferie i Thailand er også en rejse i dejlig mad. Og har du ikke været der, så prøv alligevel denne skønne ret: Thailandske fiskefrikadeller. Supernemme at lave. Og kan serveres både som snack og som lækker aftensmad.

Du kan sagtens opleve smagen af Thailand uden flyveturen, du skal bare lave disse nemme thailandske fiskedeller.

Thailandske fiskefrikadeller, også kendt som Thai fish cakes, er en skøn spise.

Blend fisken med karrypasta og tilføj så grønne bønner. Det giver fiskefarsen en smuk farve og en lækker smag. Du kan også tilføje snittet citrongræs til fiskefarsen, hvis du ønsker ekstra meget thai smag. Det vigtigste man skal huske når man friterer fiskekagerne, er at bruge smagsneutral olie.

Glem alt om olivenolie, og brug i stedet rapsolie eller vindruekerneolie.

Her får du desuden tips og tricks til hvordan man former sine fiskedeller til perfektion! Server fiskefrikadellerne med nudler og salat til aftensmad, eller server dem som snack med dip á la sursød sauce, satay sauce eller soyasauce.

Velbekomme.

Klik på videoen og se, hvordan du gør.

Først publiceret: 20. september 2018
Artiklen er sidst opdateret 3. maj 2021 kl. 16:24

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og