Har du sikret dig billet? Seniorfestivalens program er klar

Seniorfestivalen byder igen på et overflødighedshorn af koncerter, talks, debatter, foredrag og dans, når Højskolen Marielysts park for 4. gang bliver omdannet til festivalplads.

Over 1.500 seniorer har allerede sikret sig billet til festlighederne, som byder på 25 koncerter, 10 danseinstruktionstimer og en masse andet spændende indhold.

52 forskellige arrangementer på fire scener fordelt hen over to dage.

Der er nok at glæde sig til for landets seniorer, når Højskolen Marielyst sammen med Danske Seniorer og Faglige Seniorer igen inviterer til festival på Marielyst.

Programmet for Seniorfestivalen, der finder sted 24. og 25. juli, er nu helt på plads.

Over 1.500 seniorer har allerede sikret sig billet til festlighederne, som byder på 25 koncerter, 10 danseinstruktionstimer og en masse andet spændende indhold i form af talks, debatter og foredrag.

Som noget nyt er der også let gymnastik på programmet i danseteltet.

Anne Dorte Michelsen åbner festivalen

Festivalen skydes i gang af sangerinde Anne Dorte Michelsen, der går på scenen onsdag formiddag klokken 10.00.

Om eftermiddagen fortæller den 89-årige skuespiller Ghita Nørby om sin spændende karriere og livets op- og nedture i en talk med tidligere forstander Hans Jørgen Møller, og dagen rundes af med en koncert med crooneren Jesper Lohmann med orkester.

Og det er blot tre af onsdagens 26 arrangementer. Torsdagen byder blandt andet på store navne som Back to Back, Young Flowers og Flemming Krøll, og hele baduljen rundes af med et brag af en koncert med Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio.

Rekordmange udstillere

Seniorfestivalen er dog mere end blot det, der foregår på scenerne.

Det er øl i solen, kaffe i skyggen, god mad og spændende stande. Maden står højskolens køkken selv for, og der er både noget til dem, der sværger til kød, og dem, der er mere til fisk eller vegetarmad.

I år har højskolen desuden fået rekordmange henvendelser fra virksomheder og foreninger, der gerne vil være udstillere på festivalen:

”Det er superdejligt, at så mange bakker op og gerne vil være en del af festivalen, og at vi kan tilbyde vores publikum et spændende og varieret udbud af udstillere,” fortæller festivalkoordinator Mette Rygaard Poulsen.

Vil du med til Seniorfestivalen, kan du sikre dig din billet og se det detaljerede program på seniorfestivalen.dk.

Dog er der snart udsolgt af 1-dagsbilletter til torsdag, så vil du med der, skal du være hurtig.

Se programmet 

Her kan du se programmet for begge dage på Seniorfestivalen onsdag 24. juli og torsdag 25. juli.

Først publiceret: 14. juni 2024
Artiklen er sidst opdateret 14. juni 2024 kl. 8:16

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og