Vind bog: Spis

Har du nogensinde tænkt over, hvordan den mad vi spiser, og hvordan vi spiser den, påvirker vores hverdag? Både bevidst og ubevidst spiller mad og det at spise en stor rolle i vores liv.

Når vi spiser, er det en oplevelse. Uanset om det gælder et storslået arrangement, eller om det er en hurtig snack på farten. Vi kan kalde det en spiseoplevelse.
 
For mange er det synonymt med madens smag. Men smagen er langt fra det eneste forhold, som har indflydelse på oplevelsen. Det handler i høj grad også om tid, sted, stemning, timing, sult, relationer og meget mere.
 
Dette er ikke en kogebog. Det er en spisebog med gode råd, teori, kulturhistorie og madsociologi til alle, der gerne vil vide mere om, hvordan og hvad man kan bruge mad og måltider til. 
 
Bogen indeholder viden og rejser spørgsmål til læseren, fortæller historier fra virkeligheden og hverdagen og giver konkrete eksempler på, hvordan vores forhold til mad og det at spise kan ændre sig gennem relationer, rum, erfaringer, viden og fortællinger.

Om forfatteren

Mikkel Jacobsen er Ph.d. i madsociologi og lektor ved Københavns Professionshøjskole, hvor han bl.a. forsker og underviser i mad og måltider.

Simon Milwertz Philipsen er kok, eddikebrygger og underviser i mad. Efter at have lært madhåndværk og fået kærlighed til råvarerne på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Sydfrankrig, begyndte han at dele sin passion med andre.

Vind bogen

Spis er udkommet på Muusmann Forlag i december 2023.

Den vejledende pris er 149,95 kroner. Du kan opnå 20 % rabat, hvis du bruger koden FS20 her.

Muusmann Forlag og SeniorNews udlodder sammen et eksemplar af bogen. 

Vinderen bliver udtrukket 22. maj 2024.

God fornøjelse.

Spis

Først publiceret: 14. maj 2024
Artiklen er sidst opdateret 14. maj 2024 kl. 11:02

Se, hvad vi ellers skriver om:

og