Astani køber jord for flere millioner af Christian Kjær

Erhvervsmandens hustru har købt en plantage i Jylland til over 7 millioner kroner af sin mand. Imens har Christian Kjær gjort det klart, at hans to ældste børn ikke skal få noget i arven.

Spørgsmålet om arven efter Christian Kjær er kommet i centrum, efter at erhvervsmanden optrådte i Tv2-dokumentaren "Christian Kjærs sidste vilje", hvor han kortlagde arvens fordeling. Særligt Kjær og Astanis fælles barn skal forgyldes, lød det. Foto: Michael Stub/Stub Michael/Ritzau Scanpix

Susan Astani, Christian Kjærs ægtefælle siden 2014, kan snart kalde sig jordbesidder.

Hun har købt stort ind hos sin mand. 

For Kjærs planlage i Vestjylland på 128 hektar – eller nærmere bestemt 1.285.939 kvadratmeter jord med fredskov på – bliver Astanis, skriver Se og Hør.

Og det sker midt i en tid, hvor erhvervsmanden for snurrende kamera i en tv-dokumentar har angivet, hvem der skal arve formuen med de mange millioner, og hvem der ikke skal. 

Erhvervsmanden vurderer sig selv til at være god for en milliard kroner.

Så meget måtte hun af med 

Ifølge tinglysningen betalte Susan Astani 7,9 millioner kroner for plantagen.

Den har været i Christian Kjærs ejerskab siden 2004, hvor han skulle af med 5,5 millioner kroner.

Ugebladet skriver, at Astani havde muligheden for at få plantagen for 15 procent billigere end vurderingen, fordi hun er i familie med Christian Kjær.

Ældste søn og datter er ude

Det er ikke kun den nuværende hustru, der kan se frem til at få del i Christian Kjærs store formue.

For det kan deres fælles barn, Alexander, der fylder 12 år i maj, også. Han står til at skulle overtage Skærbæk Plantage.

Samtidig kan den 26-årige søn Christopher, Janni Spies’ søn, se frem til en dag at arve Christian Kjærs store jordbesiddelser på Venø.

Mens erhvervsmanden har udpeget de to sønner til at arve, har han gjort datteren Michala Kjær fra ægteskabet med Janni Spies og sønnen Philip arveløse, fremgår det af dokumentaren.

I sit første ægteskab med balletdanseren Fritzy Koch, blev Christian Kjær far til Philip Kjær.

Christian Kjær har tidligere fortalt, at han refererer til sine to ekskoner med et K1 og K2, for at undgå at nævne dem ved deres navne.

Faderens utilfredshed med Michala Kjær og Philip Kjær kom også til udtryk, da Christian Kjær holdt stor fest sidste år. 

Det kan du læse mere om herunder:

Først publiceret: 12. april 2024
Artiklen er sidst opdateret 15. april 2024 kl. 11:22

Se, hvad vi ellers skriver om: