Kvinde skambidt i ansigtet af rottweiler i snor

47-årig kvinde fra Sønderjylland er overført til hospital i Odense, efter at hun torsdag blev bidt af en hund.

En 47-årig kvinde fra Løgumkloster i Sønderjylland er blevet skambidt i ansigtet af en hund.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Kvinden er alvorligt tilskadekommet blevet overført til Odense Universitetshospital. Hunden, en rottweiler, er i politiets varetægt.

Ifølge politiet var hunden i snor, da den bed kvinden. Hændelsen fandt sted ved Toftlund Hallen torsdag aften.

– Så vidt jeg har forstået, var der ingen konfrontation mellem den mand, der gik med hunden, og kvinden. Men pludselig bliver hun altså bidt, mens hunden var i snor, siger vagtchef Henrik Sønderskov.

Tidligere torsdag oplyste vagtchef Erik Lindholdt til JydskeVestkysten, at videoovervågning fra stedet har givet politiet et indblik i, hvad der er sket.

– Kvinden kommer gående og ser en mand, der går med sin hund i snor. Kvinden vil gerne hilse på hunden, og så bider den hende. Det er ret voldsomt og lader til at være uden varsel, oplyste Erik Lindholdt.

Personen, der kom gående med hunden, forsvandt hurtigt fra stedet efter biddet. Politiet udsendte derfor et signalement af manden i håb om at komme i kontakt med ham. Kort tid efter henvendte manden sig selv til politiet, skriver avisen.

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med rottweileren, der har et udenlandsk hundepas.

– Hunden er anbragt på et internat. Nu skal vi have stykket hændelsesforløbet sammen, før der bliver taget stilling til, hvad der skal ske med hunden, siger Henrik Sønderskov.

/ritzau/

Først publiceret: 5. august 2022
Artiklen er sidst opdateret 5. august 2022 kl. 7:34