Cirkusrevyen er aflyst

Cirkusrevyen aflyser til og med fredag på grund af corona.

Pernille Schrøder har overtaget Lisbet Dahls plads i årets Cirkusrevy. Derudover medvirker Merete Mærkedahl, Henrik Lykkegaard, Niels Olsen og Carsten Svendsen.

Hvis du er en af dem, der har planlagt en tur i teltet for at se Cirkusrevyen onsdag, torsdag eller fredag denne uge, er der dårligt nyt.

Den populære revy er nemlig aflyst til og med fredag på grund af corona.

Det oplyser Cirkusrevyen på deres Facebook-profil:

“Vi er desværre ramt af akut sygdom, og det har beklageligvis ikke været muligt at finde en løsning, så vi kan spille de kommende tre dage. Derfor er alle forestillinger onsdag, torsdag og fredag aflyst,” skriver de i et opslag, som fortsætter:

“Vi er forfærdelige kede af at skuffe de mange gæster, der skulle i teltet de næste dage, men det er heldigvis muligt at få billetter senere på sæsonen, hvor vi håber på et glædelig gensyn.”

Dem, der sidder inde med en billet til de aflyste forestillinger, har fået direkte besked fra Cirkusrevyen.

Til Ekstra Bladet fortæller skuespiller Niels Olsen, der er en del af holdet ved årets revy, at det igen er coronavirus, der har ramt skuespillerne.

“Det fortsætter jo, som det gjorde i sidste sæson. Vi håbede ellers, at vi ville gå fri for det, men det har vi ikke formået. Det er fandeme den der corona, der er på spil igen,” siger han.

Læs mere om kendte, underholdning og mange andre emner i SeniorNews. Danmarks eneste nyhedskanal til seniorer.

Nyhedsbrevet kommer hver morgen på mail. Det er gratis og fyldt med seniornyheder, konkurrencer og gode tilbud.

Først publiceret: 22. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret 23. juni 2022 kl. 8:44

Se, hvad vi ellers skriver om: