Bog-konkurrence: Jordsug

Nord for polarcirklen, i det næsten forladte minesamfund Malmberget, er en mand spærret inde i en kælder og overladt til døden.

700 kilometer sydpå, i et forladt hus ved Offersjön, dybt inde i de ångermanlandske skove, findes en mand sultet ihjel.

Eira Sjödin fra Kramfors politi i Ådalen involveres i efterforskningen, og da endnu en mand forsvinder, berører det Eira direkte. Hun er parat til at risikere alt for at finde ham.

Tove Alsterdals nye krimi ”Jordsug” er opfølgeren til ”Stormfald”, der vandt Glasnøglen for Bedste Nordiske Kriminalroman. Bøgerne udspiller sig i Ådalen, det norrlandske skovland ved Ångermanelvens bred. Natur og mennesker i Ådalen beskrives dragende og stemningsfuld.

Om forfatteren

Tove Alsterdal er født 1960 i Malmø og bor nu i Stockholm. Hendes familie har rødder i Tornedalen og Värmland, og om sommeren bor hun i Ådalen.

Tove Alsterdal har været nyhedsjournalist og redaktør på radio og tv, klummeskribent, anmelder og freelancejournalist, og hun har startet en tv-station og sit eget kabarétteater. Som dramatiker har hun skrevet radiojulekalender, filmmanuskripter, skuespil, kabareter, computerspil og operalibrettoer. Desuden har hun undervist i skriveteknik og journalistik og været redaktør på flere af Liza Marklunds bøger. Hun debuterede som romanforfatter i 2009.

Forlaget Modtryk: 20% rabat på alle bøger

Det aarhusianske forlag Modtryk står bag udgivelsen af de fleste af de kvalitetskrimier, som danskerne har læst gennem de sidste mange år. Og det kommer nu SeniorNews læsere til gode.

Forlaget Modtryk tilbyder nemlig alle SeniorNews læsere 20% rabat på alle Modtryks bøger, som bliver købt gennem forlagets webshop.

Rabatkoden er SENIOR20, og rabatten gælder hele året 2022. Så det er bare at shoppe løs til dig selv, til gave eller til lidt gys.

Køb bøgerne her.

Vind bogen

Bogen, der er udkommet på Forlaget Modtryk 1. juni 2022, koster 300 kroner. Køb bogen med rabat her. Se rabatkode ovenfor.

Forlaget Modtryk og SeniorNews udlodder sammen 1 eksemplar af bogen.  Vinderen bliver udtrukket 27. juni 2022.

God fornøjelse.

Vinder er Dorte Ulrich, Hillerød.

Først publiceret: 19. juni 2022
Artiklen er sidst opdateret 27. juni 2022 kl. 8:25