Vind ny historisk bog: Jord og hjerte

Vibeke Marx’ ’Jord og hjerte’ er en historisk roman om landflygtighed, kærlighed og svigt.

Året er 1920. Knud har gjort en pige gravid, og han mærker verden styrte sammen omkring sig. Livet må have mere at byde på end ægteskab og slid og slæb, synes han.

Knud flygter til Skotland, hvor arbejdskampene raser omkring ham, og hans indre kamp raser med. En ny tilværelse tager form, og lykken er inden for rækkevidde. Men har man én gang svigtet, fortjener man den måske ikke?

Vibeke Marx har med sin ekstraordinære fornemmelse for mennesker og deres indbyrdes forhold skrevet en gribende, historisk roman om landflygtighed, kærlighed og svigt.

Om forfatteren

Vibeke Marx er født 1948. Da hun var barn, drømte hun om at blive salmedigter, men før hun begyndte sit litterære arbejde, tog hun en uddannelse som pædagog. Vibeke Marx’ egentlig skønlitterære debut kom i 1990 med romanen Held og lykke, Robinson. Siden har hun skrevet en lang række romaner, novellesamlinger samt børne- og ungdomsbøger. Salmer har hun dog endnu ikke udgivet.

Vibeke Marx’ bøger er kendetegnet af hendes fintmærkende sans for persontegninger og menneskelige relationer.

20% rabat

Alle SeniorNews’ læsere kan købe bøger på forlaget Modtryks webshop med 20% rabat. Linket til Modtryks webshop er HER, og koden til at opnå 20% rabat på alle Modtryks bøger er “SENIOR20”.

’Jord og hjerte’ koster 300 kroner og kan købes her.

Vind bogen

Forlaget Modtryk udlodder sammen med SeniorNews tre eksemplarer af ’Jord og hjerte’.

Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket onsdag 2. marts 2022.

God fornøjelse.

Ups! We kunne ikke finde din formular.

Først publiceret: 23. februar 2022
Artiklen er sidst opdateret 28. februar 2022 kl. 13:37

Se, hvad vi ellers skriver om: