Vind bogen: Mens vi strikker

Livsvisdom fra 3 skuespillere med ben i næsen og pinde i hånden om at strikke sig ud af digital afhængighed og strikke sig igennem sorgen over sin mors død.

De tre skuespillere Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg står sammen bag den nye bog ”Mens vi strikker”. Bogen er baseret på den populære podcast af samme navn, som de tre skuespillere står bag.

I bogen fortæller Ditte Hansen om, hvordan hun har strikket sig ud af digital afhængighed, Trine Gadeberg fortæller om at strikke sig igennem sorgen over sin mors død, og Christiane Gjellerup Koch om at bruge strikketøjet til at finde ro i sin storfamilie.

Strikkeskuret

Hver uge mødes de i strikkeskuret for at strikke og nørde teknikker, garn, farver og mønstre, mens de med humor, selvironi og alvor taler om alt fra klimaangst til venskaber og vinterbadning. Det gode ved at strikke er nemlig, at man kan tale imens.

Bogen indeholder 20 strikkeopskrifter – for eksempel en nem begyndersweater, en farvestrålende bikini og en street-smart hoodie – som hver især udspringer af personlige fortællinger fra de tre farverige strikkeres liv og flankeres af en drink, for som alle ved: Strik rimer på drik. Bogen er smækfuld af lækre fotos, gode strikketips, introduktioner til spændende teknikker, drinksopskrifter og Christianes strikkehistoriske indslag.

3 sjove skuespillere + 20 strikkeopskrifter + 7 drinks = en sand bolsjebutik af livs- og strikkeglæde, lækre opskrifter og sjove anekdoter – for første gang samlet på ét sted.

Vind bogen

Bogen er lige udkommet og koster 300 kroner.

Forlaget Lindhardt og Ringhof udlodder sammen med SeniorNews tre eksemplarer af den nye bog ”Mens vi strikker ”. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket onsdag 19. januar 2022.

Vindere er Karen Laursen, Egå, Carina Rasmussen, Kalundborg og Inger Grangaard, Viborg. 

Først publiceret: 11. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 19. januar 2022 kl. 10:43

Se, hvad vi ellers skriver om: