Vind den store biografi om Krag: JOK

Bo Lidegaards biografi ”JOK” er en revideret, opdateret og versioneret udgave af hans tobinds-biografi fra 2001 og 2002 om Jens Otto Krag – nu samlet i ét bind.

Jens Otto Krag (1914-1978) er en af de største skikkelser i dansk politik i det 20. århundrede. Og for mange i dag mere myte end mand.

Historiker og forfatter Bo Lidegaard tegner i biografien ”JOK” et politisk og personligt portræt af Krag og af menneskene omkring ham. Fra ung himmelstormer til tiden som statsminister og landets altdominerende politiske personlighed.

”JOK” er fortællingen om chefarkitekten bag det moderne Danmark, en visionær og begavet politiker – og en mand, der havde svært ved at finde fodfæste i den strøm af forandring og opbrud, han selv var med til at sætte i gang.

Vind bogen

Bo Lidegaard (født 1958), er historiker, forfatter og diplomat og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Politiken. Bo Lidegaard skriver især om Danmarks historie og internationale forhold i det tyvende århundrede og brød igennem som forfatter i 1996 med bestsellerbiografien om diplomaten Henrik Kauffmann.

Bogen udkom sidst i 2021 og koster 400 kroner. 

Gyldendals Forlag og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af den nye bog ”JOK ”.  Vinderne bliver udtrukket onsdag 12. januar 2022.

God fornøjelse!

Vindere er Hans Torben Pedersen, Odense SV, Ena Højland, Slagelse og Carsten Søderstrøm, Silkeborg.

Først publiceret: 4. januar 2022
Artiklen er sidst opdateret 12. januar 2022 kl. 10:41

Se, hvad vi ellers skriver om: