Vind Ulla Terkelsens bog: Øst for Paradis

I bogen "Øst for Paradis - en rejse" tager Ulla Terkelsen læseren med på en rejse ind i hjertet af Europas baggård, til landene øst for paradis, hvor hadet, sorgen og tårerne kun delvist bliver holdt tilbage af moderne traktater med NATO og EU.

I den nye bog “Øst for Paradis – en rejse” – tager forfatteren Ulla Terkelsen på en eventyrlig rejse – på sporet af sin egen tabte ungdom og landenes dramatiske fortid – for at møde østeuropæerne i øjenhøjde. Hun tager os med ind i hjertet af Europas baggård, til landene øst for paradis, hvor hadet, sorgen og tårerne kun delvist bliver holdt tilbage af moderne traktater med NATO og EU.

Ulla Terkelsen er på farten med jævnaldrende Mietek og Andrea og fortæller skarpt og humoristisk om det, hun kalder ”baggårdens duft”. En skarp duft, som kildrer i næsen.

Ulla Terkelsen kalder sig selv for ”verdens ældste tv-journalist”. Hun er uden tvivl også en af de mest elskede og respekterede. I en menneskealder har den nu 76-årige udenrigskorrespondent rapporteret om små og store begivenheder fra alverdens brændpunkter.

Om forfatteren

Ulla Terkelsen, der er født i 1944, er journalist og forfatter til en række bøger, herunder erindringsbogen “Vi kan sove i flyvemaskinen”, som blev en kæmpe bestseller, da den udkom i 2011, og har solgt mere end 100.000 eksemplarer. Hun er uddannet på dagbladet Demokraten i Aarhus, efterfulgt af ansættelser som både reporter og chef på DR og siden TV 2, hvor hun i mange år har været udenrigskorrespondent. Ulla Terkelsen har med periodevise afbrydelser levet og arbejdet uden for Danmark siden 1963. I dag bor hun i Cannes i Frankrig.

Vind bogen

Bogen er lige udkommet og koster 300 kroner.

Politikens Forlag og SeniorNews udlodder sammen tre eksemplarer af den nye bog “Øst for Paradis – en rejse”. Du kan deltage i konkurrencen ved at udfylde kuponen herunder. Vinderne bliver udtrukket 1. december 2021.

Vindere er Lotte Bøg, Ørbæk, Erik Vestrup, Løgstør og Anne Bo Johannesson, Værløse.

Først publiceret: 23. november 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 11:30

Se, hvad vi ellers skriver om: