Prins Felix flytter ind til farmor, dronning Margrethe

19 årige prins Felix får ungkarlehybel på Amalienborg, mens han taget løjtnantuddannelse ved Hærens officerskole i Slagelse.

Prins Felix sammen med sin far, prins Joachim, i sommer, da han blev student fra Gammel Hellerup Gymnasium. Foto: Nils Meilvang, Scanpix/Ritzau

Prins Felix, der fyldte 19 år i sommer, har overtaget sin storebror, prins Nikolais lejlighed oppe under taget på Amalienborg.

Den 22 årige prins Nikolai er selv for nyligt flyttet til Paris for at studere. Dermed er han kommet meget tæt på sin far, prins Joachim, der bor i den franske hovedstad, med sin anden hustru, prinsesse Marie og deres to børn, prins Henrik og prinsesse Athena.

Prins Nikolai studerer på Copenhagen Business School, CBS, men ét af semestrene på har prinsen ønsket skulle foregå i udlandet.

Prins Nikolai læser Business Administration and Service Management og skulle sidste år have været til sin mor, grevinde Alexandras hjemby, Hong Kong, for at studere et halvt år. Men på grund af corona kom prinsen ikke afsted og derfor har han nu valgt at studere et semester i Paris.

Storebror købte egen lejlighed

Det er et stykke tid siden prins Nikolai flyttede ud af farmors lejlighed på Amalienborg. Han købte nemlig en lejlighed for et års tid siden i området mellem Søerne og Nørreport Station i København. Den er på 70 kvadratmeter, og kostede 4.495.000 kroner.

Nu har lillebror prins Felix i stedet besluttet at overtage prins Nikolais gamle lejlighed på Amalienborg.

Prins Felix begynder snart på den etårige løjtnantuddannelse ved Hærens Officerskole i Slagelse, og når han er på “udgang” fra officerskolen, så venter hans københavnske ungkarlehybel altså på den eksklusive adresse “Amalienborg Slotsplads 5, 1257 København K”.

Prins Felix er den yngste søn af grevinde Alexandra og prins Joachim. Grevinde Alexandra bor også i indre København, men hun har lige fået en ny kæreste, danske forretningsmand, Nicolai Peitersen, så det passer nok både prins Felix og grevinde Alexandra godt, at yngste sønnen nu sit eget.

Først publiceret: 7. september 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:29

Se, hvad vi ellers skriver om: