Så er der kongelig corona igen

Teenageren Ingrid Alexandra i den norske kongefamilie er syg med corona.

Prinsesse Ingrid Alexandra, der er nummer to i tronfølgen, er blevet isoleret på slottet.

Den 17-årige norske prinsesse Ingrid Alexandra er blevet smittet med corona, og dermed er hun den første i den norske kongefamilie, som er syg med Corona.

Ligesom i den danske kronprinsfamilie er det også den ældste, der er blevet smittet. Danske prins Christian, der netop er flyttet på kostskolen Herlufsholm, var syg med corona i december, efter t være blevet smittet på sin skole.

Hele den kongelige familie i Oslo er blevet testet, efter Ingrid Alexandra blev syg, men hun har heldigvis ikke nået at smitte hverken sine søskende eller sine forældre og bedsteforældre.

Lige nu er Ingrid Alexandra isoleret på slottet Skaugum, der liger lidt uden for Oslo. Her bor hun med sin lillebror og sine forældre.

Prinsesse Ingrid Alexanra er den ældste af kronprinsparret, Haakon og Mette-Marits fælles børn. Der ud over har kronprinsesse Mette-Marit en ældre søn, Marius, fra et tidligere ægteskb.

Den norske kronprins Haakon har på grund af sin smittede datter aflyst alle de besøg og arrangementer han har i kalenderen de dage.

Prinsesse Ingrid Alexandra er nummer to i rækkefølgen til den norske tornfølge lige efter sin far, kronprins Haakon.

Først publiceret: 23. august 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 10:16

Se, hvad vi ellers skriver om: