Unge driller ældre i ny Facebook-gruppe

"En gruppe hvor vi alle lader som om vi er boomere" leverer sommerens store grin på Facebook. Men det kræver en stor portion selvironi og masser af humor at læse opslagene, hvis man er seniorer.

Har du en stor portion selvironi og humoristisk sans, er sommerens store Facebook-succes, “En gruppe hvor vi alle lader som om vi er boomer”, måske noget for dig.

BoomerMere end 50.000 er med i  gruppen “En gruppe hvor vi alle lader som om vi er boomer”, hvor de yngre generationer driller deres ældre medborgere med Facebook-opslag, der (desværre!) temmelig ofte lige så godt kunne være skrevet af os, der er født før 1964.

Takt og tone på sociale medier

Boomere er som bekendt den store gruppe af mennesker, der blev født mellem 1946 og 1964, og som måske ikke altid i de yngre generationers øjne følger helt med tiden.

Når man læser de unge menneskers indlæg på “En gruppe hvor vi alle lader som om vi er boomer”, får man i hvert fald et ganske morsomt indtryk af hvor uvidende og klodset, de unge mener, at de ældre skriver på de sociale medier.

Men lad det være helt klart, at hvis du er boomer, så kræver det en stor portion selvironi og humoristisk sans at følge FB-gruppen, hvor de yngre generationer gør sig lystigt på seniorernes bekostning. Og lige så morsom er kommentarerne til opslagene, hvor medlemmerne af gruppen digter videre.

Den røde tråd i de mange opslag og kommentarerne er tydeligvis, at seniorerne er:

  • Dårlig til at stave
  • RÅBER MED VERSALER
  • Mangler takt og tone på de social medier
  • Er uvidende om de sociale mediers rækkevidde

Måske nogen snart skal oprette en Facebook-gruppe med titlen “En gruppe, hvor vi lader som om vi er børn af Boomere”.

Læs mere om definitionen på boomer HER

Først publiceret: 19. juli 2021
Artiklen er sidst opdateret 3. december 2021 kl. 9:51