Sådan holder dine gulerødder sig friske i længere tid

Gulerødderne er rige på en masse vitaminer og kostfibre, som blandt andet er med til at forbedre og regulere din fordøjelse. Foto: Fødevarestyrelsen

Har du også oplevet, at dine gulerødder hurtigt bliver slatne eller dårlige i køleskabet?

Her er et simpelt og effektivt tip fra Fødevarestyrelsen, der kan forlænge holdbarheden på gulerødder, pastinakker og andre grøntsager, der danner kondens i posen.

Tip: Brug køkkenrulle!

Læg et par stykker køkkenrulle i posen sammen med grøntsagerne. Køkkenrullen suger fugten fra kondensen og hjælper med at holde grøntsagerne friske i længere tid.

Husk: Vælg miljømærket køkkenrulle

For at undgå uønsket kemi, skal du bruge køkkenrulle med Glas & Gaffel-symbolet eller Svanemærket. Det sikrer, at køkkenrullen er godkendt til brug med fødevarer.

Enkelt, smart og miljøvenligt – og dine gulerødder vil takke dig for det!

Først publiceret: 21. november 2024
Artiklen er sidst opdateret 21. november 2024 kl. 9:10

Se, hvad vi ellers skriver om:

og