Sådan holder dine gulerødder sig friske i længere tid
Har du også oplevet, at dine gulerødder hurtigt bliver slatne eller dårlige i køleskabet?
Her er et simpelt og effektivt tip fra Fødevarestyrelsen, der kan forlænge holdbarheden på gulerødder, pastinakker og andre grøntsager, der danner kondens i posen.
Tip: Brug køkkenrulle!
Læg et par stykker køkkenrulle i posen sammen med grøntsagerne. Køkkenrullen suger fugten fra kondensen og hjælper med at holde grøntsagerne friske i længere tid.
Husk: Vælg miljømærket køkkenrulle
For at undgå uønsket kemi, skal du bruge køkkenrulle med Glas & Gaffel-symbolet eller Svanemærket. Det sikrer, at køkkenrullen er godkendt til brug med fødevarer.
Enkelt, smart og miljøvenligt – og dine gulerødder vil takke dig for det!
Først publiceret: 21. november 2024
Artiklen er sidst opdateret 21. november 2024 kl. 9:10