Videoopskrift: Ceviche

Skøn sydamerikansk ret med tomatessens, urter og jalapenos.

Få smagen af det sydamerikanske køkken ind i dit eget køkken med denne skønne ceviche af citronmarineret torsk, tomatessens, urter og jalapenos.

Ceviche stammer oprindeligt fra Peru. Det er en kold fiskesalat, som kan bruges både som forret og som tilbehør til hovedmåltidet. Du kan bruge mange slags fisk til ceviche, så længe det er en fast hvid en af slagsen.

Retten består oftest af søtunge eller blæksprutte, men i denne udgave har Rasmus Leck Fischer valgt at lave det med torsk, som nærmest altid er tilgængeligt hos din fiskehandler, og så er salaten selvfølgelig spækket med chili, limesaft, koriander og andre friske urter og grøntsager.

Det’ sundt, det’ salt, det’ saftigt – det’ ceviche. Velbekomme.

Klik på linket HER, hvis du vil se videoopskriften på retten.

Din livret

SeniorNews og Food TV samarbejder om at præsentere god mad og dejlige livretter, der er nemme at lave.

 

Først publiceret: 4. februar 2023
Artiklen er sidst opdateret 3. februar 2023 kl. 13:58

Se, hvad vi ellers skriver om:

, og