I dag er Brunsvigerens Dag – få opskriften

Hvem kan stå for en ægte fynsk brunsviger? Nybagt og snasket. Nej vel? Se den lækre video. Måske er det snart tid til at bage igen?

Alle er enige om at et stykke friskbagt brunsviger er så ganske umuligt at takke nej til.

Kombinationen af brun farin og smør, rigeligt fordelt og bagt sammen i den skønneste kluddermor er en absolut favorit på såvel fødselsdags – som på morgen- og kaffeborde over hele landet.

Man siger, at der er lige så mange opskrifter på brunsviger, som der er fynske bagere. Men den her helt enkle og traditionelle smørkage, når helt sikkert på sejrsskamlen hos langt de fleste.

Hvis du skal smovse i fedt og sukker, så gør det ordentligt og nyd det, alt hvad du kan.

Her får du opkriften.

 

Først publiceret: 14. oktober 2021
Artiklen er sidst opdateret 15. oktober 2021 kl. 7:21